Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä, Itä-Suomen monipuolisin lomakeskus, sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, Saimaan rannalla Imatran Sataman välittömässä läheisyydessä.

Kylpylä Taikametsässä on aina kesä

Kylpylä Taikametsä on suomalaiseen luontoon teemoitettu monipuolinen ja viihtyisä kylpylä, jossa taianomaisen maailman luovat valot, äänet, musiikki ja erilaiset sääilmiöt. Oman eksotiikkansa Taikametsään tuovat sen sisustukselliset ja toiminnalliset allaselementit: kivet, viherkasvillisuus, vesiputoukset ja -seinät, luolat, sillat ja liukumäki. Täydellistä rentoutumista haluavalle Taikametsästä löytyy myös kuuma- ja porealtaita, hierovia suihkuja sekä porepenkkejä. Monipuolisen allasmaailman täydentävät perheen pienempien oma allas, 20 metrin kuntouintiallas, terapia-allas ja ympärivuotisessa käytössä oleva lämmitetty ulkoallas. Ulkoaltaille voi uida tunnelia pitkin suoraan Taikametsästä nautiskelemaan auringonpaisteesta tai vaikkapa myöhäiskesän iltoina tähtien loisteesta. Taikametsä on avoinna joka päivä klo 8 -22.

Suuria makuja aamusta iltaan

Monipuolinen aamiainen sekä lounas- ja päivällisbuffet on tarjolla ravintola Pistaasissa joka päivä. Kesäterassilla lisäksi grilli-illat terassilla keskiviikkoisin ja lauantaisin 30.8. saakka (säävaraus). A la carte -listalta löytyy myös annoksia moneen nälkään. Annoksista löytyy myös lasten koot sekä muutama vaihtoehto lisää lasten listalla.

Kahvila Akseli G on mukava pistäytymispaikka kylpyläkadun varrella. Kahvilan ikkunasta voit seurata samalla Taikametsän touhuja kun nautit virvokkeita tai kupin kahvia, salaatin tai pikaruoka-annoksen.

Hemmottelua ja virkistystä

Kylpylämme Beauty Spa Wellamo tarjoaa pientä ylellisyyttä vieraidemme kylpylälomaan. Beauty Spasta saat kaikki kauneuteen liittyvät meikkauspalvelut sekä laadukkaan valikoiman kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Voit myös nauttia hieronnoista, vesi- ja turvehoidoista tai vaikkapa syvärentouttavista kokovartalohoidoista.

Liikuntaa ja aktiviteetteja

Aktiivisille liikkujille tarjoaa mukavaa tekemistä liikuntasalimme, hyvin varusteltu kuntosalimme, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, vesijumpat ja moderni 8-ratainen keilahallimme. Lapsille löytyy lisäksi leikkihuone ja –puisto ja mukavaa puuhaa lautapelien tai vaikkapa ilmakiekon parissa. Kylpylän lähellä sijaitsevat kaksi täysimittaista golf-kenttää, frisbeegolfrata sekä Ukonniemen korkeatasoiset eri lajien urheilupaikat.

 

imatrankylpyla.fi

Imatran Kylpylä
Puh. 020 7100 500
myynti@imatrankylpyla.fi